توصیه های ترافیکی استاندار اردبیل به شهرداری | پایگاه سازه خبر
چهارشنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۲ | Wednesday, 29 March , 2023
شناسه خبر:54518    ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
توصیه های ترافیکی استاندار اردبیل به شهرداری

استاندار اردبیل گفت: با توجه به اینکه تجهیزات مانیتورینگ و کنترل ترافیک اردبیل است، این مرکز باید در سریعترین زمان ممکن راه اندازی شود.

به گزارش سازه خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری اردبیل، سیدحامد عاملی، در شورای راهبری تصادفات استان که در ستاد فرماندهی انتظامی استان اردبیل برگزار شد، بیان کرد: با توجه به این‌که تجهیزات مرکز مانیتورینگ و کنترل ترافیک اردبیل آماده شده است، باید این مرکز در سریع‌ترین زمان ممکن راه‌اندازی شود.

وی افزود: راه‌اندازی پیست موتورسواری در اردبیل هم جزو اولویت است که دراین زمینه باید با بررسی کارشناسانه و دقیق و مشخص کردن مکان و شرایط راه‌اندازی این پیست، هرچه سریع‌تر اقدام شود.

استاندار اردبیل بیان کرد: سامان‌دهی جاده‌های استان اردبیل و اختصاص اعتبارات مناسب در این حوزه در حال انجام است که این امر نقش اساسی در کاهش تصادفات جاده‌ای در استان دارد.

لزوم اهتمام ویژه شهرداری برای ساماندهی میوه‌فروشی‌های وانتی

عاملی تصریح کرد: سامان‌دهی میوه‌فروشی‌های وانتی در اردبیل و راه‌اندازی مکان‌های ویژه برای این امر اهمیت دارد که لازم است شهرداری اردبیل در این زمینه اهتمام ویژه داشته باشد.

وی گفت: بررسی دقیق و کارشناسی برای انتقال مطب پزشکان از منطقه سرچشمه اردبیل برای کاهش ترافیک در هسته مرکزی شهر اردبیل لازم بوده و در این زمینه نیازمند اقدامات عملی هستیم.

استاندار اردبیل اظهار کرد: برای پارکینگ کامیون‌ها و ماشین‌آلات سنگین هم ۲ پارکینگ در شهر اردبیل پیش‌بینی شده تا در آینده نزدیک راه‌اندازی شود.

     ارسال به دیگران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد.
کپی برداری و استفاده از منابع این پایگاه داده با ذکر منبع بلامانع می باشد.
پست الکترونیک: info@sazehpress.ir